Fillers

OBS: Vi kommer erbjuda behandlingen hösten 2020.

Fillers är en de absolut populäraste skönhetsbehandlingarna som görs idag, med omedelbara resultat, låga risker och begränsad konvalescens.

Fillers används för följande områden:

  • Läppar
  • Haka
  • Kråksparkar / fina linjer
  • Käklinjen
  • Kindben
  • Mörkar ringar och påsar under ögonen

Det finns ytterligare användningsområden som kan behandlas med fillers. Har du frågor kring dessa är du välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa till. 

Hur går behandlingen till?

Våra fillerbehandlingar utförs på vår klinik i ett rent utrymme. Behandlingen görs med lokalbedövning och är smärtfri. Den tar normalt endast 10 till 20 minuter, och efter behandlingen kan du direkt återgå till dina vardagliga aktiviteter utan synliga märken. 

Vem kan få behandling?

Fillers skall inte användas under graviditet och bör heller inte användas under amning. Om du har en infektion vid det planerade injektionsstället skall behandlingen avvaktas tills denna läkt ut.

Före behandlingen

Innan behandlingen får du fylla i en hälsodeklaration tillsammans med din behandlare. Tillsammans kommer ni ha en noggrann genomgång av dina förväntningar och resultat av behandlingen. 

Det är viktigt att du kommer osminkad, och undvik att ta mediciner eller preparat som är blodförtunnande före behandlingen, t.ex. Treo, Voltaren och Varan. Dessa preparat kan också öka riskerna för blåmärken efter injektionen. Behandlingen görs endast på dig som har fyllt 18 år.