Hydropeeling

Hydro peeling

Hydrapeel Plus är ett nytt koncept för en ren och strålande hud. Hydradermabration är den senaste tekniken för hudföryngring för män och kvinnor samt den enda hydradermabration förfarande som kombinerar extrem djup rengöring, peeling, utvinning, fukt och antioxidantskydd samtidigt.

Hydropeeling peelar försiktigt ditt ansikte samtidigt som den stramar åt huden, reducerar rynkor, reducerar pigmentfläckar, ärr, samt rensar porerna och tillför vitaminer till huden.

Hydrapeel plus behandling är en av de ledande inom icke–laser hudföryngring. Resultatet blir klarare med vackrare hud utan obehag. Behandlingen är lugnande, fuktgivande, icke-invasiv och icke-irriterande.

Hur går det till?

Behandlingen utför en djuprengöring, peeling, återfuktning av huden och ger en tillförsel av vitaminer och andra näringsämnen. Hydradermabration är en kombination av mekanisk och kemisk djuppeeling. Den är bakteriehämmande för acne, ger en jämnare hudton och eliminerar  svarta pormaskar vid första behandling. Metoden slätar ut och reducerar smårynkor samt drar samman porer, då huden stramas upp med ett långvarigt resultat. Hydrapeel+ tillför massor av positivt laddade elektroner som neutraliserar de fria radikalerna.

Fördelar:

  • Smärtfri extraktion
  • Omedelbara strålande resultat
  • Ingen irritation eller obehag
  • För alla hud typer och alla etniciteter